28 november 2012

Triss i gravidos

Ja tiden har ju rusat iväg sista tiden och detta lilla inlägg har fått vänta på sig lite granna. Vi var ju som sagt i Stockholm förrförra helgen och hälsade på Martina och Martin. Tillika var Sarah där så hela SMHI var samlade minsann. Den stora höjdpunkten var ju att se Dirty Dancing på China-teatern vilket var en härlig musikal. Det var en herrans massa år sedan jag var o såg en musikal så det var verkligen på tiden.Uppskattar live-musiken väldigt mycket och sång och dans var naturligtvis väldans bra. Någon gång i framtiden kommer det bli danslektioner!!!

Så var det det här med trissen också då. Jag, Sarah & Martina har ju hängt ihop sedan vi var 13 år och hittade varandra på rasterna i sjuan för att spela sjuan, gurkan o allt var det nu var. Vi vet att vi alltid har varandra, så är det liksom bara helt enkelt! De är och kommer alltid att vara mina finaste vänner <3 Ni som känner oss kanske ibland undrar hur detta har gått till då vi är tre helt olika tjejer men det kanske helt enkelt är så att vi kompletterar varandra fint. Och skulle det vara något finns ju alltid Sarah där som kan medla mellan oss ;) (ja förr i tiden var sanningen sån i alla fall).

Nu är det i alla fall så att vi har lyckats att bli gravida alla tre på en gång, helt utan påverkan från varandra (jo faktiskt!) så helt olika kanske vi inte är ändå! Inom loppet av 10 dagar är vi beräknade alla tre och jag ser med spänning fram emot denna nya tid med varandra! Massvis med pussar och kramar till er båda (fyra)!!!

Finfina pinglor

Puss <3

Drinkar på vampire lounge

Vårt sortiment...

Tre olika magar :)

Fyllda med kärlek!!!






1 kommentar: