30 november 2012

Tack!

Tack vänner för extra god flyttgröt! Mycket trevligt o mysigt avbrott i flyttlådstöket. O väntar man på sitt bord går det ju lika bra med picknick på en matta :)

Flyttgröt

Har jag hört är på väg då första baket i nya huset avklarat :) Jo då, är lite chockad över att jag hittade både bunkar,  socker o visp!  Hoppas det ska smaka!

29 november 2012

1:a natten

I nya huset!!! Sov så gott alla!

O tusen tack till de gamle som hjälpt oss idag <3

28 november 2012

Triss i gravidos

Ja tiden har ju rusat iväg sista tiden och detta lilla inlägg har fått vänta på sig lite granna. Vi var ju som sagt i Stockholm förrförra helgen och hälsade på Martina och Martin. Tillika var Sarah där så hela SMHI var samlade minsann. Den stora höjdpunkten var ju att se Dirty Dancing på China-teatern vilket var en härlig musikal. Det var en herrans massa år sedan jag var o såg en musikal så det var verkligen på tiden.Uppskattar live-musiken väldigt mycket och sång och dans var naturligtvis väldans bra. Någon gång i framtiden kommer det bli danslektioner!!!

Så var det det här med trissen också då. Jag, Sarah & Martina har ju hängt ihop sedan vi var 13 år och hittade varandra på rasterna i sjuan för att spela sjuan, gurkan o allt var det nu var. Vi vet att vi alltid har varandra, så är det liksom bara helt enkelt! De är och kommer alltid att vara mina finaste vänner <3 Ni som känner oss kanske ibland undrar hur detta har gått till då vi är tre helt olika tjejer men det kanske helt enkelt är så att vi kompletterar varandra fint. Och skulle det vara något finns ju alltid Sarah där som kan medla mellan oss ;) (ja förr i tiden var sanningen sån i alla fall).

Nu är det i alla fall så att vi har lyckats att bli gravida alla tre på en gång, helt utan påverkan från varandra (jo faktiskt!) så helt olika kanske vi inte är ändå! Inom loppet av 10 dagar är vi beräknade alla tre och jag ser med spänning fram emot denna nya tid med varandra! Massvis med pussar och kramar till er båda (fyra)!!!

Finfina pinglor

Puss <3

Drinkar på vampire lounge

Vårt sortiment...

Tre olika magar :)

Fyllda med kärlek!!!






Livet i en flyttkartong

Ja nu börjar vi bli lagom trötta på att bo i flyttkartonger, inte ha någon soffa att kunna breda ut sig i eller ett köksbord att lägga posten på... Men endast en natt återstår på Sälgen! Någon som vill komma o ta en gravöl ikväller kanske?!


25 november 2012

Bildproblem

Ja jag har uppenbarligen fyllt min kvot vad gäller att ladda upp bilder på bloggen (kan ju ha att göra med att en resa med rosa fägring-bloggen fortfarande finns uppe kanske?). Så hur gör jag nu? Ta bort det gamla antar jag eller vad?  Måste fundera lite, jag som hade ett helt gäng med foton att visa er!!!

22 november 2012

Phuuu

Så,  kan man vila lite nu kanske?! (O ja,  de blev lika goda som vanligt faktiskt:))

21 november 2012

Satt!

Årets pepparkaksdegen är nu satt! Jag menar, det måste ju finnas pepparkakor till alla som ska hjälpa oss flytta o framförallt till första advent! 

Vi får se i morgon hur de blir,  min bakförmåga sedan graviditeten har ju brustit lite men skam den son ger sig!  (Och ja, nu läste jag mormors recept om och om och om igen så att jag inte skulle glömma något...)

20 november 2012

Kärlek

Så kom vi på här på kvällskvisten att det är exakt 2 år sedan vi gick på vår första dejt!  Ja vi är ju inte de bästa på att hålla koll på datum o sånt så bra att man får flyttpacka lite ibland :)

Det här hänt en del de här två åren minsann o allt känns så förträffligt bra helt enkelt!  ♥

Puss* till den bäste!

19 november 2012

Soffan out

Ja soffan gick ju som smort att sälja. Vet inte hur många som ringde innan jag hann ta bort annonsen... De hämtade den precis och försöker nu få in de tre olika delarna i två normalstora bilar... Jag undrar jag hur detta ska gå...

Förutom detta skådespel är det nu alltså dags att sitta in oss lite i våra läsfåtöljer istället!

16 november 2012

Hjärtljud

Idag har vi lyssnat på hjärtljud <3,  det låg fint på 150, alltså helt normalt :)  Mysgosigt!




14 november 2012

jorå...

Om ni tycker det är dags för mig att berätta om helgens bravader så kommer jag att göra det. Lite för mycket jobbtajm framför datorn för tillfället så när jobbet är slut framåt kvällskvisten fäller jag helt enkelt ner datorskärmen

I'll be back!


10 november 2012

Stockholm i mitt hjärta

Ja jag har ju en förkärlek till vår huvudstad, så är det bara. Så det är ju lite extra roligt att Martin och Martina har bosatt sig här uppe, fast jag egentligen förstås hade velat haft dem i Växjö...

Jag hoppade i alla fall av tåget häri torsdags och jobbade från blomsterkungskontoret igår istället. Dock tog jag ett par timmar ledigt igår eftermiddag för att få några timmar på stan i lugn och ro. Så det vart lite strosande på söder, genom gamla stan och upp till NK och Mood och lite däremellan. Ja, det var fortfarande stort polispådrag utanför stadsministerns hus men jag vågade inte riktigt hoppa framför filmkamerorna och vinka till er...

En sak jag undrar bara, hur kommer det sig att man inte kan hitta en enkel liten ostafralla här i storstaden?! Är det bara vi smålänningar som tycker om detta fenomen? Jag menar, när man är lite småhungrig (behöver fylla på med lite energi) och inte önskar en hel måltid i form av en stor fylld baguette eller en sockerbomb som en gigantisk kanelbulle, hur gör man då här uppe?! Får väl erkänna att det i mitt fall igår vart den där sockerbomben som tur väl var god i alla fall!

Nu har jag varit vaken i två timmar och bara vääääntar på att de andra slöfockarna ska VAKNA!!! (När vart jag morgonpigg???)


På promenix!

By night

Finfina underlägg från NK, o de där Napulla-ljusstakarna var lika fina live som på bild!

Mood-toaletterna, en sån här kanske vi skulle haft... eller inte...

Sockerbomb



8 november 2012

Inte bara...

Ja det är visst inte bara på Växjö-kontoret som folk tror att toaletterna är självspolande och självrengörande... ;)

Jag skulle definitivt visat en bild på borsten med!

7 november 2012

Godnatt-samtal

De givna "ringa hem o säga godnatt"-samtalen innebär nu att ha en snäcka i örat o en i naveln ;) Det roliga är att det blev liv o rörelse minsann när jag gjorde så här! :)


Matjord

Vi försökte ta oss in i huset för några dagar sedan utan lycka, de enda som var kvar var ett gäng matjordläggande personer som jobbade för fullt. Och nej, vår trädgård blir inte stor men det visste vi ju redan och därmed blir det mer tid över till golf! Undrar om gräset ligger utrullat nu då...?!


Uteplatsen

Mumsfika

Inte trodde jag att fikabaket verkligen var till oss idag så tänk så glad jag blev när denna stora äppelpaj dök upp idag! I dagarna tre har vi suttit och korrläst och gjort de sista ändringarna inför kommande remissen så lite sött satt fint idag minsann :) Tack Eva!

Är det förresten möjligt att fortfarande känna sig mätt efter förmiddagens portion?!?

Mums!

6 november 2012

Rätt plats

Ja det är ju tur att man sitter på rätt plats här i bussen!

För den halte, tjocke, mångsysslaren & gamle

5 november 2012

Bistro Nord

Nu blir det galaj med trevliga kollegor här på Sandvik! God mat på intågande på det här stället. Mycket trevligt!

4 november 2012

Sista resan?

Ja jag vet inte om det är det men jag hoppas att detta är sista resan upp till Sandviken på ett bra tag. Sitter på ett fullpackat tåg, folk beter sig som folk beter sig och doftar parfym och annat vilket ju inte är så jättemysigt direkt (ja jag är känslig i vanliga fall och ta det nu x 10 typ så har ni mig). Kan dock hända att det blir någon mer resa förstås så vi får se helt enkelt! Med tanke på att flytten närmar sig och att magen växer så hade det ju inte vara fel att få vara hemmavid dock.

Extra lång resa blir det denna gång då det är söndag idag och på hemvägen på torsdag stannar jag i Estocholmo för i helgen är det Dirty Dancing med tjejerna som gäller och sen mysig middag även med karlarna våra :)  (ja man måste ju roa sig också :)) Någon (Ebba? Rebecca?) som har tips på en trevlig restaurang i Stockholm förresten?

Hade precis ett ministopp i Linköping där jag fick träffa bror och brorsbarn, Ella fyllde ju fyra igår men då magsjuka eller något härjade på kastvindsvägen vart det inget kalas igår. Många slängpussar fick det bli idag istället. Hoppas nu att smurfspelet går hem hos lilla tösabiten!
Förresten, kanske inte fel att åka iväg med en liten halvstökig lägenhet i och för sig (jo det märks att det är flytt på gång) men jag saknar ju älsklingen min oerhört mycket. "Bara" fem nätter... räknar ner...

vink vink från tåget



2 november 2012

Landskamp

Fick ju nys om att det är världscup i innebandy nu i helgen så givetvis tog vi chansen att se en landskamp. Så här sitter vi nu på nya fortnox arena!
Tyvärr råkade jag visst boka biljetter mitt bland ungefär tio pojklag så öronen blöööder. Vem uppfann egentligen dessa "göra en solfjäder av matchprogrammet så vi kan slå varandra och mot stolar/räcken/händer så hårt vi kan"???
Men till min stora glädje är hallen inte full så nu sitter vi på bättre och lugnare platser :)


Movember

Lyssna upp! Dags att dra med era karlar på att vara med i Movember! Jag menar, har ni inte alltid önskat veta hur de ser ut med en fin (och förhoppningsvis tät) mustasch! Jodå, Johannes är med och tillika Martin och Johan på jobbet och några till om jag hörde rätt från konferensrummet där de sitter o jobbar idag (inga hemligheter kan hållas här på jobbet inte...).

På julfesten den 1 december blir det final och jag är domare för vem som skaffat finast mustasch, miss Bo, du kan ju hjälpa till så det inte blir diskussioner om favoritiseringar!

Kika på denna hemsidan och vill ni slå ett slag för prostatacancer så skänk en slant till i lagets "Pride of the midlands" ära här.