30 december 2011

Juletid

Ja då vet man hur ett Bengtsson-julfirande går till minsann! Och jag är rätt så förvånad över att jag faktiskt tyckte det var rätt gott med dopp i grytan men det var nog det goda köttet och korvarna som gjorde sitt till med tror jag minsann. Utöver Bengtsson-julfirande så har vi även hunnit med "lillejul" med uppesittarkväll hos pappa och annandagsfirande hos mormor (inklusive en snabbvisit med perfekt tajming hos familjen Hansen med). Ja det blev med andra ord en hel del farande i år med men så mycket trevligare när man är två om det! (hrmm, kanske beror på att någon annan mest rattade bilen.... tack*)

Jag har ju totalt glömt bort att visa vår fina palmgran vi har här hemma + fina manhattan-ljusstaken som blev över på lugna lagunen. Tusen tack mamma, den passar perfekt här! Och ser du förresten vilka kulor som hänger i granen?! Ett nytt tillskott i år är också farmors kyrka, kan fortfarande inte förstå att det inte var någon annan som ville spara den som ett fint minne, med tanke på alla dessa gånger vi bråkat om att få sätta ihop den....  10.75 riksdaler kostade den en gång i tiden i alla fall, och både orginalkartong och bruksanvisning kvar minsann :)


Vår palmgran o manhattan
Kyrkan

2 kommentarer:

  1. OH, vad fint med Kyrkan! Glad att du ville ta vara på den - vackert minne från Din Farmor!! Manhattan pryder sin plats också och även kulorna! Vad fint ni har det!!!!!

    SvaraRadera
  2. Tack mamma :) O bästa minnet, helt klart!

    SvaraRadera