17 april 2013

Morgonmys...

Har guld i mun! Finns det något bättre än att ha det finaste liggandes i famnen lite gott snosande?  Nu börjar dock magen min kurra så det blir ett försök till att lägga tösen i babynestet nu. Hon slänger dock ett getöga då o då för att försäkra sig om att hon ligger i trygga famnen så önska mig lycka till! Någon som känner igen sig? 

4 kommentarer:

  1. Åhh så mysigt!!

    SvaraRadera
  2. Bästa myset som finns :)
    Men ack så fort de känner att de lämnat trygga famnen, har en tjeja här som gärna vill vara nära. Fast i dag har hon somnat själv i nestet vid 2 tillfällen, kan det vara en vändning? *ler*
    Hon har iaf börjat ta nappen så smått, man får trilskas lite med henne, men den gör henne väldigt lugn och trygg. Kan ju inte amma hela dagarna :)
    Hoppas ni har fina dagar tillsammans ni tjejer.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ohh, inte illa att hon somnade själv i babynestet! Det har hänt några gånger här med men för det mesta inte. Napp är inte särskilt populärt här, har fungerat någon gång men hon tar mer än hellre tummen istället. Men vi ska försöka trilska lite mer med nappen så hoppas vi på resultat... Fina dagar har vi i alla fall :) Ni med hoppas jag!
      Kramar!

      Radera