30 april 2013

Valborg

Dags att göra oss fina för valborgsmässofirande! För första elden måste vi ju vara fina om fötterna :) 

28 april 2013

Det ska börjas i tid

Framtida fotbolsspelare som pappa kanske? Ja bollar kan man ju i alla fall inte få för många av o den första ska vara den första! 

Vet att det uppdateras lite dåligt här på bloggen för tillfället, får väl skylla på att jag gosar istället för att skriva inspirerande blogginlägg. Det är ett giltigt skäl hoppas jag :)

24 april 2013

Långväga

Presenter från la france!!! :) Gulle dig emeline ♥ och merci beaucoup!

23 april 2013

Smile :)

Gos gos o mer gos! Finaste tösen i världen som ju igår blev hela en månad som sagt! Vi har det bra du o jag Idun, vår lilla älskling ♥

21 april 2013

Oj vad tiden rusar fram, imorgon blir vår tös hela 1 månad gammal!!! Det är en fantastisk liten fin tös som har kommit till oss och vi är så otroligt glada över detta lilla liv. Gos gos och mys i massor är det som gäller för visst kan man inte skämma bort de små för mycket :)

GOS!

En tur till Lessebo

Igår åkte vi på vår första lite längre utflykt för ända till Lessebo bar det av för att hälsa på Sarah, Erik och Ellen. Nymatad och nybytt så gick det superbra att åka bilen med Idun, inte ett ljud hördes från där bak :) Vi hoppas därmed att hon gillar att åka bil för det lär väl bli en del bilåkande framöver. I Lessebo vart det gofika, mycket god lunch och en lång promenad i vårsolen. Vem kunde ana att det där om att sladda runt med barnvagnar samtidigt verkligen skulle gå i uppfyllelse?!? Vi ser dock mycket fram emot när även Stockholmsborna kan vara med och sladda runt lite i sommar!

Tack för en mycket mysig dag familjen Berg/Broman!

Tjena kompis

På promenix

17 april 2013

Morgonmys...

Har guld i mun! Finns det något bättre än att ha det finaste liggandes i famnen lite gott snosande?  Nu börjar dock magen min kurra så det blir ett försök till att lägga tösen i babynestet nu. Hon slänger dock ett getöga då o då för att försäkra sig om att hon ligger i trygga famnen så önska mig lycka till! Någon som känner igen sig? 

16 april 2013

Rutiner...

Idag vart det en ordentlig promenad för mig och Idun, kanske lite längre än beräknat dock... Johanna ville bjuda på kaffe så vi tog en promenad bort till Skidsvängen helt enkelt. Det har ju varit ett fantastiskt väder idag och nästan 15 grader ute så helt underbart tycker jag! Har jag sagt att jag njuter av att kunna gå ut o gå när som helst under dagarna nu under mammaledigheten?!? (så länge tösen är mätt o belåten förstås :))

Tanken var sen att mannen min skulle hämta upp oss... men det var ju inte så lätt att åka med hem då babyskyddet var kvar i huset... Ja rutinerna har kanske inte satt sig än riktigt, jag har ju glömt skötväskan ett par gånger redan. Men då vädret vart ännu finare nu under kvällen så tog vi en promenad även tillbaka hem helt enkelt så idag vart det en runda på nästan 9 km. Ska bli spännande att se hur kroppen känns imorgon. Mycket härliga promenixer i alla fall :)

Inte en snöflinga i sikte!


13 april 2013

Prickigt

Idag klär vi oss i prickiga och vanliga byxor (med dragsko). Skapligt trött på mammabyxorna ja. Snuttan skulle ju haft matchande leggings som jag sett på lindex förstås men det får bli en annan gång!

Nu inväntar vi besök från morbror, kusiner, gammelmormor o gammelmostrar.  Mormor är ju redan här o gosar så mycket hon kan med goset!

12 april 2013

Goda grannar

Så mysigt att våra grannar som vi knappt har hunnit träffa ännu  ger oss grattishälsningar på webbisar :) Det uppskattas verkligen! 

Ser mycket fram emot att lära känna alla framöver nu när det går mot varmare tider och man kan visa sig utanför husdörrarna. Har ju hört talas om grannfika med alla som är mammalediga här omkring,  låter  toppen tycker jag. Det kommer bli värsta tjejligan här sen för det är bara tjejer födda 2012 o 2013 även i grannhusen :)

10 april 2013

Sussar gott

Datorn här hemma har pajat lite så därför har det inte blivit några inlägg på ett tag.  Längre historier från mobilen blir det inte o dessutom blir det ofta en massa stavfel  när jag skriver härifrån vilket jag inte gillar.

Vi har det i alla fall gott o efter ett morgonblöjbyte sover Idun gott i sitt babynest efter en gosig stund i famnen min. Vi njuter o lär känna varandra mer dag för dag! Vårt finaste gos ♥

4 april 2013

Sista lasset?

Ja då är förhoppningsvis följetongen med våra bord slut för idag åkte ilvaborden iväg för andra gången och nya bord hämtades från em och mio istället. Med andra ord fylldes huset med kartong, frigolit och plast ännu en gång (SUCK) men detta för sista gången hoppas jag (C3:an är fylld till bredden av detta skräp nu...).

Nu hoppas vi att dessa nya bord håller bättre! Tycker det blev riktigt fint i alla fall och några tusenlappar billigare dessutom vilket alltid är bra :)

Bara hälften av skräpet...

Vad tycks?

2 april 2013

Lyx igen!

Ja vi vart ju bortskämda igen på påskaftons kväll då bästa Johanna & Daniel kom förbi med en festmåltid för att fira Idun! Mycket mycket god mat och efterrätt anpassad till mannen min så kunde vi inte haft det bättre. Tusen tusen tack för denna mysiga kväll!

Sen att det blev amning precis till båda varmrätt och efterrätt är väl inget att förvånas över... :)

Hos tant Johanna

Mini päser!