13 mars 2014

Sitter bak i bussen

Åker buss utan barnvagn o sitter där bak = lite lyx! På väg mot tjejmiddag med nyfunna vänner från mammaträningen och det ska bli väldigt trevligt att prata ostört och kunna lyssna bra. Man är ju lite dålig på det annars då Idun oftast drar iväg en åt något håll hit o dit, ja ni förstår nog...

9 mars 2014

Sol!

Fint vårväder bad jag ju om. Och tänk en sån underbar helg vi har haft! Jag njuter av fulla muggar. Fast varför jag fick för mig att baka en hejdundrandes massa kanelbullar idag (inför  Iduns ettårsfirande) förstår jag inte riktigt. Men till slut fick hela familjen njuta av det härliga vädret i alla fall!

8 mars 2014

Mammaledigt

Nu har jag varit mammaledig i över ett år, 1 mars förra året vinkade jag hej då till detta stället för ett tag. Det är inte klokt vad tiden går fort, man får väl lov att säga det ännu en gång. Tanken var ju att jag skulle tillbaka och jobba i april men då Johannes har fått ett mammavikariat på Södra så fick vi ändra planerna lite. Nu ska jag alltså få njuta hela våren och nästan hela sommaren med vår fina tös. Vet inte om de saknar mig på jobbet för har inte hört ett ljud på rätt länge nu... Kanske helt enkelt dags att besöka jobbet och ta med lite gofika snart!

I vilket fall hoppas vi på lika fint vårväder som vi hade förra året!

Vårpromenad 2013

7 mars 2014

Så mycket att upptäcka

Ja tänk att vara liten och få upptäcka allt i denna värld. Bara en tur till baksidan av huset blir till ett stort äventyr för lilla tösen. Och det är fantastiskt underbart att få se Idun upptäcka allt. Sedan att allt ska smakas på växer hon väl snart ifrån hoppas jag. Att sand och jord smakar sådär tror jag att hon smått börjat förstå. Vet inte om jag vågar berätta men jag tror ju att både sand och jord smakar bättre än toalettborsten i alla fall. Behöver jag säga mer?

Nu är våren på väg också vilket känns fantastiskt. Vad vi ska busa ute i vår!




4 mars 2014

Klätterapa

Ja man tittar bort en sekund (lägger i bestick i besticklådan) o ser sedan det här... Får hjärtat i halsgropen men blir ju ändå väldans stolt över tösen vår :) Full fart framåt är det som gäller nu med andra ord! Dagen efter 11-månadersdagen lossnade det rejält och nu går hon stolt omkring här hemma.

Marie o Ebba, vi satte inget vad för när hon skulle gå? Kröp "riktigt" gjorde hon ju aldrig...