30 december 2013

Tänndalen

Nu är vi i Tänndalen och myser minsann! Mycket prat har det varit om resan upp hit med en 9-månaders men den gick över förväntan! Nu ska vi bara ta oss hem också men tills dess är det ju flera dagar kvar!

Vi turas om att åka jag o johannes och ser fram emot den dag då Idun kan vara med i backarna (och man är grymt imponerad av slla småttingar som susar fram i backarna). Idag var min skiddag och denna dag bjöd på solsken och fina backar! Lite synd att Tänndalen bara ligger på skuggsidan men man får ju i alla fall se solen på toppen! Imorgon blir der nyårsåkning!

27 december 2013

Girlpower

Så fick vi äntligen träffas igen hela tjejligan igår. Har ju gått ett halvår sedan ungefär så det var verkligen på tiden! Tänk att vi fått så fina tjejer alla tre, helt fantastiskt :) Drömmer mig bort till allt roligt vi kommer göra i framtiden, ser fram emot det i massor. Och nej, inte lätt att få dessa tre damer att fastna samtidigt på foto numera, morsorna fick rycka in till slut...




26 december 2013

Familjefotot

Jo vi fångades faktiskt alla tre framför granen på julafton. Vi spenderade dagen i Virestad hos Johannes föräldrar och hans två systrar med tre barn var var naturligtvis också där. Behöver jag säga att det var fullt ös?!? Det är väl så det ska vara på julafton. Lilla stumpan hittade energi till sent på kvällen och tomten var ju så snäll så att han till och med fick en Puss! Inte illa :)

Nu packas det för fullt, för nu hägrar ju fjällen!!! Se upp i backarna!

Lilla familjen <3

Puss

Läsa kort måste man ju (o äta upp)

Nattsuddaren på skrattfest

22 december 2013

God Jul

Passar på att hoppa in här och säger God Jul till alla er tappra som fortfarande går in o tittar på min blogg ibland :) Nu är i alla fall granen framme och pyntad (jag vet, det vart två dagar för tidigt i år men man får ju rucka lite på traditionerna ibland), farmors kyrka är uppe, maten är fixad och dessutom tar stumpan tar sin förmiddagslur! Med andra ord kan vi bara slappa och ta det lugnt och skönt :)

Mamma är på väg uppåt för att fira lite jul med oss idag och igår var pappa här så vi har även smygstartat lite med julklapparna. Vi skulle ju inte byta så mycket julklappar i år men ändå ligger det ett gäng under granen... Julafton spenderar vi i Virestad och vi ser fram emot att introducera tomten för Idun! Bjuder på lite tomtebilder till er som min fina vän Sarah Berg tog för tre månader sedan. Ha nu en skön jul alla!





12 december 2013

Det händer grejer...

Har börjat få en liten klätterapa här hemma minsann. Vår kära Idun har ju helst av allt velat stå  upp mest ända sedan hon förstod att hon kunde göra det. Krypa ligger långt ner på listan för då hamnar man ju så lätt på mage. Men hon har nu börjat utveckla sin egna lilla stil med att släpa ena benet under sig och ta sig framåt sittandes. Dag för dag går det fortare och fortare minsann! Sen är det ju ännu roligare att ställa sig upp och släppa taget lite då och då. Jo, hjärtat är i halsgropen oftare o oftare... Men det är väl bara att vänja sig antar jag.

Har jag sagt att hon är det finaste som finns på denna jord?! Som jag älskar dig lilla tös <3





11 december 2013

Pepparkakor

Ja nu var det ju några dagar sedan som vi bakade årets pepparkakor men måste ju visa er att Idun minsann var med på ett litet hörn :) Ska bli så mysigt sedan när hon är större att baka tillsammans - om hon nu vill det vill säga. Har hon mina gener så borde hon ju bli lite bakintresserad i alla fall!