29 juni 2013

Dopinbjudan

Om en vecka stundar det dop för Idun i Växjö domkyrka. Ska bli riktigt mysigt tror jag för prästen ville mer än gärna att vi ska vara delaktiga, liksom alla barn som är med. Måste ju bjuda på en bild på dopinbjudan som jag pysslade ihop för ett tag sedan nu.

Nu blir det till att baka det sista, ja ni kan ju gissa vilken färg allt ska gå i... traditionell eller vad?!?


28 juni 2013

Det tar sig!

Jodå, nu har vi äääntligen fått våra lampor över matbordet inkopplade. Tavlan hänger - tro det eller ej - på väggen vid trappen. Och dessutom, vi har numera en grill!

Detta firade vi med att ha en liten grillfest igår för att fira att Sao Paularen Henke är på hemmaplan. Det blev en riktigt trevlig kväller och dessutom visade sig solen till vår glädje. Fler sådana här kvällar i sommar tack!!!

Lamporna :)

Tavlan!

Henke gosar med de små

Små men större

Grill!

Mycket trevligt!!!

14 juni 2013

Mitt gos!

Ja stumpan vår hon växer och växer så det knakar! Häromdagen hade vi en liten photoshoot så bjuder här på ett par bilder. Nu väntar vi på att morfar ska dyka upp så ska försöka få till en liten kaka tills dess, vi får se om lilla goset har tålamod att titta på under tiden :)











7 juni 2013

Letar inspiration

Har fått ett kungligt bemötande på flisby ab idag och inspirationen har flödat i massor!  Framsidans öde blir allt klarare :)

Nu mot andra ävenryr!

5 juni 2013

Kunde inte valt bättre!

Ja det var ju ett väldans velande från min sida vilken tomt som var bäst när vi bestämde oss för huset. Men mitt velande och tänkande gav frukt för nu sitter vi här med enligt mitt tycke bästa tomten av de 11 (om än den minsta men då även minst att sköta:)).

Solens läge diskuterades fram o tillbaka men beräkningarna stämde alltså, bästa o skönaste kvällssolen här :) Enligt mitt tycke då förstås!