26 december 2012

3D

3D-film på gång när bror med familj är på besök. Synd vi bara har 4 glasögon,  börjar bli lite smått psykedelisk av att se allt i det dubbla eller trippla... Mysigt har vi det i alla fall :)

23 december 2012

Mattan på plats!

Julgranen är pyntade o klar!  Bara paketen som saknas undertill... ja vi vet,  den är fortfarande lite sned men vi har gjort vårt bästa! Lite kvar att pyssla med tills imorgon men förhoppningsvis kan vi snart sätta oss till ro här i kväller! 

Kan knappt tro att jag inte ska köra en enda mil imorgon o det känns fantastiskt skönt!

God jul alla fina där ute!

22 december 2012

Silversmidet igång!

Jo då,  nu är smidet igång i nya huset med minsann. Full fart med en beställning som ska vara klart innan julafton!

20 december 2012

Underbara julkort!

Man blir helt enkelt bara väldigt glad över fina julkort. Jag som brukar vara pysseltanten själv när det kommer till julkort har inte hunnit alls i år... får ta igen det nästa år! Tack alla!

19 december 2012

18 december 2012

Blompyssel

Kan ni tänka er, det skulle ta 32 år innan man gav sig på att göra sina första jularrangemang, eller blomsterarrangemang över huvud taget faktiskt. Har varit på en riktigt rolig pysselkväll och det blev tre olika kombinationer som nu sätter lite julkänsla här hemma i huset.

Och nej, det var ju inte så svårt, jag som älskar att pyssla borde väl även kunna lära mig detta lite mer helt enkelt. Men så är det ju det där att de ska överleva också... gröna fingrar, kanske kom de i ett paketpris med huset?!?

Två av de tre!

16 december 2012

Glöggkväll

Tack för ikväll vänner för att ni kom till glögg o pepparkaksmyset! Och biskvi-, snickers-, sarahsgodis-, o vindruvsmyset ej att förglömma :).

O tänk,  ni hade till och med någonstans att hänga jackorna idag! Jo då,  det tar sig här hemma :)

14 december 2012

Ops...

Det är visst någon i familjen som har varit lite täppt i näsan inatt... Johanna,  är det du som tipsat mannen min med hjälpmedel?!

11 december 2012

Darth Vader

Ja det verkar som om han har flyttat in här i huset för idag låter jag som honom då något förkylningsvirus har satt dig i halsen och som vanligt är därmed min röst borta...

Tips på bra kurering mottages tacksamt!

9 december 2012

Sista touchen

På julgransmattan (javisst har jag sytt den klart :)). Tur man får lite proffshjälp med det sista!

8 december 2012

Lyx!

Ja idag har jag blivit ompysslad till max av mamma med både massage för ömma axlar o skön ansiktsbehandling. Ligger nu med mask medan mormor får känna på sparkar från lilla pyret <3

Morgonstund

Ja jag vet inte varför men jag har numera en vana att vakna tidigt om mornarna. Idag lite väl tidigt då klockan var fem när ögonen slog upp (o någon i och för sig tryckte lite extra på blåsan min...) Har passat på att packa upp en kartong men ska nu sätta mig i min nya myshörna och gunga lite!  Så kanske kaffedoften o lite soft musik kan få andra hälften att snart vakna till liv!

Idag kommer för övrigt mor min hit,  ska bli mysigt! 

4 december 2012

Smarrigt?

Är det vad jag tror det är då är det mycket smarrigt i dessa lådor... Johanna,  skynda hit!!!

2 december 2012

Here we go

Jag här nere o mannen min där uppe. Skruva skruva skruva...

1 december 2012